0032 2 213 30 70

U de creativiteit,
wij uw bijstand en zekerheid,
samen de grootste professionaliteit!

Onze verzekeringsactiviteiten

Burgerlijke Aansprakelijkheid

Een architect dient verplicht verzekerd te zijn voor zijn burgerlijke beroepsaansprakelijkheid. Maar wat houdt deze verzekeringspolis nu precies in ?

Rechtsbijstand

U kunt betrokken raken in geschillen of schadegevallen die verband houden met uw activiteit als architect, ingenieur of andere ontwerper van gebouwen.

Alle Bouwplaatsrisico’s

De polis Alle Bouwplaatsrisico’s waarborgt de beschadigingen tijdens de bouwperiode.

Laatste Nieuws / Kalender

EUROMAF info-avond – Kasteel Gravenhof – 18/09/2018

Op dinsdagavond 18 september mochten we een 100-tal verzekerden en makelaars ontvangen in Kasteel Gravenhof voor onze info avond omtrent de ‘Wet Peeters-Borsus’. Deze Wet, die in werking is getreden op 1 juli 2018, betreft de nieuwe verplichte verzekering voor de...

Workshops “De wet Peeters-Borsus nader bekeken”

UITNODIGING Beste verzekerde, EUROMAF nodigt u graag uit voor de workshop De wet Peeters-Borsus nader bekeken   Donderdag 25 oktober en dinsdag 13 november 2018 van 12u tot 15u (Nederlandstalige sessie) Dinsdag 23 oktober en donderdag 15 november 2018 van 12u tot...

Ons team

Onze taak bestaat erin er voor te zorgen dat onze verzekerde zonder zorgen het project tot een goed einde kunnen brengen. Wij vangen de risico’s op die onherroepelijk ontstaan bij de uitvoering van de opdrachten. Wij zorgen voor een verzekering op maat die beantwoordt aan de noden van elke ontwerper.
Organisatie

Contact

EUROMAF Belgie

Openingsuren

Maandag – donderdag :

  • 09.00 u. – 12.15 u.
  • 13.00 u. – 16.45 u.

Vrijdag :

  • 09.00 u. – 12.15 u.
  • 13.00 u. – 16.00 u.

Contact

production.productie@euromaf.com : voor uw offerte aanvragen, evenals alle vragen met betrekking tot verzekeringspolissen.

dap.dap@euromaf.com : voor de jaarlijkse aangifte van uw beroepsactiviteiten en alle vragen hieromtrent.

schade.sinistre@euromaf.com : voor uw schadeaangiftes, evenals alle vragen en communicatie betreffende lopende schadedossiers en preventieve adviezen.

2 + 15 =

Deze site, beheerd door de Franse wet, is conform aan de wet 78-17 genaamd « informatica en vrijheid» van 6 januari 1978 gewijzigd door de wet 2004-801 van 6 augustus genaamd « LCEN ». Bijgevolg melden wij u dat : De verzamelde inlichtingen zijn bestemd voor de MAF. U hebt toegang tot uw gegevens maar deze gegevens verbeteren of vernietigen kan uitsluitend via een schrijven gericht aan de MAF.
Zie ook onze wettige meldingen.

Privéluik Verzekerde

Paswoord vergeten ?

Het paswoord dat toegang verleent tot extranet EUROMAF wordt ieder jaar in december aan de verzekerden opgestuurd.

Een paswoord kan aangevraagd worden per e-mail maar ook per telefoon of brief.

Het paswoord is vertrouwelijk en wordt u toegezonden per brief.