0032 2 213 30 70

U de creativiteit,
wij uw bijstand en zekerheid,
samen de grootste professionaliteit!

Onze verzekeringsactiviteiten

Burgerlijke Aansprakelijkheid

Een architect dient verplicht verzekerd te zijn voor zijn burgerlijke beroepsaansprakelijkheid. Maar wat houdt deze verzekeringspolis nu precies in ?

Rechtsbijstand

U kunt betrokken raken in geschillen of schadegevallen die verband houden met uw activiteit als architect, ingenieur of andere ontwerper van gebouwen.

Alle Bouwplaatsrisico’s

De polis Alle Bouwplaatsrisico’s waarborgt de beschadigingen tijdens de bouwperiode.

Laatste Nieuws / Kalender

Happy 2022

Happy 2022

Het team EUROMAF bedankt u voor de aangename samenwerking en het vertrouwen en wenst u van harte een goede gezondheid, geluk en voorspoed in 2022. Zorg goed voor uzelf en allen die u dierbaar zijn!

Terugblik op de jaarlijkse Euromaf conferentie 8 oktober 2019

Terugblik op de jaarlijkse Euromaf conferentie 8 oktober 2019

Met een fijn gevoel blikken wij terug op de jaarlijkse Euromaf conferentie dat plaats vond op dinsdag 8 oktober 2019 in Antwerpen. In bijlage vindt u de presentaties alsook de architectenovereenkomsten.Mocht u bijkomende vragen of opmerkingen hebben, aarzel niet om 1...

Ons team

Onze taak bestaat erin er voor te zorgen dat onze verzekerde zonder zorgen het project tot een goed einde kunnen brengen. Wij vangen de risico’s op die onherroepelijk ontstaan bij de uitvoering van de opdrachten. Wij zorgen voor een verzekering op maat die beantwoordt aan de noden van elke ontwerper.
Organisatie

Contact

EUROMAF Belgie

Openingsuren

Maandag – donderdag :

  • 09.00 u. – 12.15 u.
  • 13.00 u. – 16.45 u.

Vrijdag :

  • 09.00 u. – 12.15 u.
  • 13.00 u. – 16.00 u.

Contact

production.productie@euromaf.com : voor alle vragen mbt uw verzekering beroepsaansprakelijkheid, rechtsbijstand of ABR.

dap.dap@euromaf.com : voor de jaarlijkse aangifte van uw beroepsactiviteiten.

schade.sinistre@euromaf.com : voor uw schadeaangiftes, evenals alle communicatie betreffende lopende schadedossiers en preventieve adviezen.

7 + 14 =

Deze site, beheerd door de Franse wet, is conform aan de wet 78-17 genaamd « informatica en vrijheid» van 6 januari 1978 gewijzigd door de wet 2004-801 van 6 augustus genaamd « LCEN ». Bijgevolg melden wij u dat : De verzamelde inlichtingen zijn bestemd voor de MAF. U hebt toegang tot uw gegevens maar deze gegevens verbeteren of vernietigen kan uitsluitend via een schrijven gericht aan de MAF.
Zie ook onze wettige meldingen.