0032 2 213 30 70

UITNODIGING

Beste verzekerde,

EUROMAF nodigt u graag uit voor de workshop

De wet Peeters-Borsus nader bekeken

 

Donderdag 25 oktober en dinsdag 13 november 2018 van 12u tot 15u
(Nederlandstalige sessie)

Dinsdag 23 oktober en donderdag 15 november 2018 van 12u tot 15u
(Franstalige sessie)

Uiteraard heeft u reeds gehoord van de “Wet Peeters-Borsus”. Deze Wet, die in werking is getreden op 1 juli 2018, betreft de tienjarige aansprakelijkheid van architecten, ingenieurs en aannemers beperkt tot de soliditeit en stabiliteit van woningen.

Tijdens deze workshop zullen we het hebben over de nieuwe verzekeringsplicht voor architecten en ingenieurs. Wat is het toepassingsgebied van de nieuwe Wet? Wat wijzigt er concreet voor uw verzekeringspolis? Wat zijn de verschillen tussen
uw jaarpolis Euromaf (“abonnement”) en een verzekering van de tienjarige aansprakelijkheid per project (“globale polis”)? Al deze vragen komen aanbod. Daarenboven zal u de mogelijkheid hebben om vragen te stellen.

Bent u geïnteresseerd en wenst u deel te nemen, dan kan u zich inschrijven via mail events@euromaf.com, met vermelding van de datum van de workshop, uw polisen/of klantennummer en het aantal deelnemers.

Opgelet, het aantal deelnemers is beperkt!

De workshops gaan door in de kantoren van Euromaf België te 1070 Brussel, Paepsemlaan 11 blok A. Parkeergelegenheid langs de Paepsemlaan.

Er zal een aangename lunch voorzien worden.

Wij hopen u te mogen verwelkomen.

Het EUROMAF team